Често се чувстваме много по-млади, отколкото изглеждаме. Не можем да спрем

...
Често се чувстваме много по-млади, отколкото изглеждаме. Не можем да спрем
Коментари Харесай

13 начина, с които незабавно ще изглеждате с 10 години по-млади (снимки)

Често се усещаме доста по-млади, в сравнение с изглеждаме. Не можем да спрем времето, само че е имаме силите да хармонизираме вътрешното положение и външния тип.

Днес  събрахме 13 трика, с които можете да запомните възрастта си единствено,ако погледнете в паспорта си, а не в огледалото.

Вежди

Добавят възраст : Драматични, добре дефинирани, тънки вежди

Правят ви по-млади: Не на вятъра модата за дебели и естествени вежди се е утвърдила толкоз стабилно , защото точно те подсъзнателно се свързват с младостта.

Изберете цвят на веждите, който съвпада или с половин звук по-тъмен от вашия натурален цвят на косата.
По-добре е да се даде желание не на моливи, а да се употребяват специални сенки за вежди . Линиите ще се окажат меки и гладки, до момента в който моливите ще прибавят възраст.

 

Кремообразни текстури в грима

Добавя възраст : Прахообразните текстури са противопоказани за зряла кожа. Има риск да превърнете лицето си в маска и да наблегнете даже най-невидимите бръчки.

Прави ви да изглеждате по-млади : Изберете кремообразни текстури (руж, сенки за очи, хайлайтър и др.).

 

Леки тонални текстури

Добавят възраст: Дебел пласт декор дьо тен с плътна текстура запушва финните бръчки, правейки ги забележими.

Прави ви по-млади: Лека течна основа, съдържаща отразяващи частици. Те разсейват светлината и карат кожата да свети от вътрешната страна на открито, което я прави по-млада и свежа.

 

Подчертаване на скулите

Добавя възраст: Тъмните нюанси на руж по скулите. Ярко изразените скули освен вършат лицето по-изтънчено, само че и прибавят възраст, както и бледа нежна кожа без руж.

Прави ви по-млад: Лек светещ руж . Изберете ободрителен руж колорит като розов или прасковен (в взаимозависимост от вашия пъстър тип). Нанесете руж върху ябълките на бузите си.

 

Кафяв молив вместо черен

Добавя възраст: Черната очна линия , направена по целия силует на окото. Това прави очите образно по-малки, зачервяването на очите – по-забележимо и в следствие погледът е изтощен.

Прави ви да изглеждате по-млади: Заменете черния си молив с кафяв или тъмносин . Тези цветове ще озарят очите и ще скрият признаците свързани с възрастовите промени – жълтеникавият нюанс  и потъмняване.

 

Максимално удължение и свръхобем на миглите

Добавя възраст: Неоцветени мигли , даже с великодушен грим.

Накарайте да изглеждате по-млади: Използвайте миглоизвивачка и серпантина, с цел да създадете размер. Широко отворените очи могат да „ изтрият “ 10 години от лицето ви.

 

Обем и искра на косата

Добавя възраст: Прически без размер, скучна коса .

Прави ви да изглеждате по-млади: Изградете размер с мус или пяна, завършете стилизирането с масло за коса: нанесете малко количество върху дланта на ръката си, прокарайте пръсти през косата от междинната дължина, като обърнете особено внимание на краищата. Оптималната дължина на косата не е по-къса от до брадичката и не по-ниска от раменете .

 

Подчертайте областите на лицето

Добавя възраст: Пигментирани петна, луничките под очите и други тъмни зони по лицето .

Как да изглеждате по-млади: Не е достатъчно да маскирате тъмните кръгове под очите. Нанесете коректор (тон по-лек от главния тон) върху вътрешните и външните ъгли на очите, ъглите на устните, външната страна на ноздрите и брадичката.

 

Леки сенки върху клепача

Добавя възраст: Увисналият горен клепач създава резултат на непрекъснато изтощени очи.

Придава ви по-млад тип: Използвайте по-леки сенки за очи покрай линията на миглите и по-дълбока сянка по дъгата, където клепачът пада. По-светъл колорит ще направи клепача по-видим, до момента в който по- тъмен нюанс ще скрие надвисналата горна част .

 

Червило с емайл

Добавя възраст: Матовите червила са плутни, основават резултат на суха кожа и акцентират бръчките, което образно прибавя възраст.

Оставете младежки тип: отразяващите частици разпръскват светлината и образно омекотяват бръчките. Освен това червилото с резултат на емайл ще придаде на устните ви допълнителен обем .

 

Балансът сред загар и прекомерно бледа кожа

Дава възраст : Твърде тъмен загар или, в противен случай, много бледа кожа.

Прави ви по-млади: Използвайте меки, нежни нюанси на злато , карамел и праскова във вашата основа. Жълтото затопля кожата и колкото по-топла е кожата ви, толкоз по-млада наподобява. Това ясно се показва от азиатци, които наподобяват видимо по-млади от годините си.

 

Светъл цвят на косата

Добавя възраст: Тъмната коса не е целесъобразна за зряла кожа. Тъмните нишки подчертават всички промени, свързани с възрастта.

как  Изберете нов колорит въз основа на вашия натурален цвят на косата. Нека бъде най-много два нюанса по-светъл от естествения .

 

Парфюм с нотки на грейпфрут

Д-р Алън Хирш, шеф на Фондация за проучване на миризми и усети (Чикаго), прочут невропатолог и психиатър, заяви, че дамите, които употребяват парфюм с нотки на розов грейпфрут или мляко за тяло с сходен мирис, изглеждат съвсем 10 години по-млади в очите на другите .

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР